Jag är en kräfta.

Haft en otroligt härlig helg. Igår solade jag ute på altanen hela dagen och sedan kom farmor! farfar! mormor! & morfar! jit för att fira morsag, syrran fick även tvingat med mg på att tricksa vilket som inte gick så bra med tanke på att det va ca 5 år sedan jag slutade i fotbollen.



Och i dag va vi ju som sagt ute med båten. Nu märker jag att jag fick för mycket sol, jag är en kräfta i hela ansikten med esuper rött stoppljus till näsa!  Men antagligen har det laggt sig tills imån.

Premiär tur med båten.

Har vart ute med båtel hela dagen i dag, och tro det eller ej men jag har badat.



 


Lördagens bilder


Fotade Sofia och Josefine

Fotade Josefine och hennes kompis sofia!



http://sofiaengqviist.blogg.se/
http://jooosanb.blogg.se/

Lördag och sommar

Sicket underbart vädrer vi har idag, har solat hela förmiddagen. Sedan när pappa kom hem sa han att de sökte sommarvikarie på fisk avdelningen på coop, cyklade ner dit men hade då glömt att ta med mig ett cv. Men får se om jag kommer söka till jobbet hur kul är det ätt hålla på med en massa fiskar hela dagarna lång?  

Nu om en kvart kommer farmor, farfar, mormor och morfar hit för att fira morsdag så vi ska grilla ute på alltanen och äta tårta. Och i kväll blir det till att se på robinsson, finalen i kväll ju spännande  vem vill ni ska vinna kvällens final?

Nya läsare

Har sett att jag har fått en helt del nya läsare vilket är riktigt kul =) 
Har dock lite smått blogg torka just nu, händer inte så mycket just nu sjukt mycket plugg innan sommaren så hinner varken hitta på en massa kul eller att fota.
Men det vore toppen ifall ni kunde skriva och säga vad ni tycker är intresant och vad ni skulle vilja läsa här i bloggen.

Har även fått en del frågor så tänkte att jag kunde ha en liten frågestund. Så om det är något ni undrar så är det bara att fråga på =)




jusste fick idag reda på utav carl att jag kom 6: a i skolan fototävling, lite kul!

Foto projekt

Är äntligen klar med mitt foto projekt till skolan nu. 
Där man skulle göra ett repotage från något man vart med om, så jag stack ner till varberg och fotade hela dagen.







Studentbalen

Efter skolan idag gick vi och kollade på alla som skulle på student balen, och vad fina alla va.  Vill också på student bal nu men jag får vänta ett helt år. Efter att ha tittat på alla fina klänninar blev jag helt osäker på hur jag vill att min klänning ska se ut.  Men jag har ju i alla fall bestämt mig att jag ska sy upp den när jag åker till Thailand i oktober.  Funderar på en ljusrosa eller kanske en serisfärgad och en rätt enkel modell, men det är svårt.

Vilken färg och modell tycker ni är finast?


?

Jag önskar att jag hade ett lexikon så att jag kunde förstå vad du vill!

Fjärås


Promenad


kite surfing i apelviken.


Fotografering i verberg


Sommar skola hejhej

På detta sommarlovet ska jag gå i skolan och plugga matte. Jippi!

Momma's boys

Kollade nyss på Momma´s boys som började idag, ett rätt kul program men jag förstår mig verkligen inte på mammorna. Sådana krav de har på tjejerna. Det kvittar la om de är asiater eller om dem är krista eller kommer från afrika alla är ju lika bra för det. Det tycker jag i alla fall. Någon annan som såg programmet?

Farmor! Farfar!

Har pluggat klart KH:n och läst farfars gamla bibel från 1937 med farmor!


Söndag

Måste plugga hela dagen för har ett arbete i KH på 3 - 4 sidor som ska vara inne senast 24.00 och jag som har skrivit lite mer mn en sida... Duktigt!     Så nu måste jag skynda mig för om några timmar ska jag ut och äta på resturang med familjen för att fira mammas och pappas bröllops dag som va igår, garttis.

Aja igår va det ju Eurovision Song Contest, Linnea kom hit så vi satt och åt en massa gott och kollade på det. Sverige kom ju nästan sist men det va ju väntat, det kvittar ju om vi har en bra låt eller inte vi kommer ju ändå alltid bland de sista. Men nerge vann ju, helt klart den bästa låten enligt mig.

Vad tycker ni,hade ni några andra favoriter?


Norge

Jaaaa den söta norrmannen vann :D



Armband

Har ägnat mig åt att göra armband idag, riktigt kul!




Getingbo

Vi har ett geting bo på våran altan, det förklarar saken varför det är minst 10 på en så fort man ska sola.


Dumma busschaufför

Hade endast en llektion idag som va 10 minuter lång, inte alls meningslös skoldag!
Efter skolan gick jag på stan en stund med Denise och äntligen fick vi tag i peace märken som va hjört formande, så nu är jag äntligen klar med armbandet. Sen tog jag bussen hem och när jag väl ska av bussen så stannar inte buss gubben, varför göra så liksom jag hade ju tryckt på stopp men nej han sket i det så jag fick åka halvägs till stationen och gå resten av vägen hem. Tack dumma busschaufför, detta gjorde mig väldigt arg.


Eurovision Song Contest

Igår kollade la de flesta på Eurovision song kontest. Det va la sådär tyckte jag, det sämsa bidragen va ändå han gubben med det super fula pudel håret. Sedan hon där tanten som trodde hon va 25 från ukraina hon va ur kass, tycker jag i alal fall. Några låtar va väl helt okej men den jag tyckte bäst om va nog ändå norges faktiskt.

Vad tycker ni?

Nöjd

Va inne på gina med Jennifer idag och hittade 2 par jeans för 200 kronor tillsammans, jag är nöjd.

Promenad

Promenarede med Josefine runt kyrkan och tog lite bilder.









Foto uppgift

en  av mina fotouppgifter, denna är tills imån.


Ledig

Ledig resten av dagen, så passade på att fota lite.
Mer bilder kommer senare




Hemma

Så nu va nationella i matte B gjot, härligt. Och denna gången känns det faktiskt som att det gick riktigt bra.
När jag va klar vilken va 11 typ gick jag och köppte klass sedan hem och satt mig i solen och somnade tills nu.

NP i matte

Imån är alla på skolan lediga föruton vi som ska göra nationella provet i matte B.
4 timmar ska vi sitta och räkna vilket är sjukt jobbigt, nu har jag i alla fall pluggat sen jag kom hem vlket är några timmar och jag fattar faktiskt nästan allt. Hoppas hoppas att det går bra i mån.

Måndag

Måndag igen. Sitter och segar vid datan här i skolan och väntar på att kören ska börja, kören är den segaste lektionen på hela veckan speciellt när man har haft 3 tillars håltimma innan, och idag utan denise för att hon skulle till frissan och göra sig fin i håret.

Fick äver reda på att fotofördjupnings kursen blir av i alla fall, det kommer bli jätte kul :D

Söndag

Kvälls promenad med mamma nyss, det gillar vi.

18 års firande

Igår va de ju som sagt 18 års firande för mig och camilla.
Först blev det middag på peppes och sedan hem till camilla för ännu mera gott och en massa dans.


Matte

Nu har jag pluggat matte i ca timmar och Sandra va här och hjälpte mig. Tror jag borde anlite henne som min matte lärare faktiskt.  

tror att vi har den töntigaste matteboken ever.


Träning

Efter all choklad gjorde jag 50 sittupps, inte likt mig men nu när det är uppehåll i badmintonnen så måste man ju :)


Sommar


Sommar och sol hade ju inte vart fel nu asså.


Äntligen fredag

Det va längesedan som jag längtat så mycket efter att det ska bli fredag som jag har gjort denna veckan, som sagt jätte mycket plugg. Idg regnade det både när jag cyklade till och från skolan så hoppas jag inte blir sjuk nu. Hade ju som sagt nationella i engelska idag, hör delen gick rätt bra men den andra delen gick super dålig, verkligen.

Är super trött idag igen så ikväll blir det till att sätta sig framför tv:n i myskläder och äta massor av godis.

Mycket

jätte mycket i skolan nu, längtar verkligen tills det blir sommarlov.

* kulturhistoria arbete 3 - 4 sidor
* svenska debatt artikeln 1 sida
* svenska bokressensionen
* NP - engelska lyssna hör och muntligt
* stort idrotts arbete om kost och hälsa
* NP - matte i 3 - 4 timmar

allt detta inom loppet av 2 veckor = jippe :/

Borås

Hemma från Borås nu eller a kom hem för ca en timme sedan. vandrat fram och tillbaka på gaterna hela dagen i regn. Men det va ändå så okej bätte än alal andra utflyckter vi gjort med bild gänget. Nu är jag i alla fall jätte trött så funderar faktiskt på att gå och lägga mig tidigt idag, behöver verkligen få sova så jag är pigg tills imån klockan 8.30 då det är nationella i engelska fast denna gången är det läs och hör vilken är den svåraste delaen av dem alla enligt mig.

Veckan

Redan onsdag idag ojoj vad dagarna rusar iväg. Igår va vi lediga från skolan och då åkte jag till mamma jobb för att ta bilder till ett fotoprojekt vilket va riktigt roligt, älskar att fota människor det är så himla roligt.
Och imån ska alla bild 2:or åka till borås vilket också blir kul tar tåget dit och sen ska vi på lite utställningar som blir lite mindre kul, men aja kul att komma iväg på lite grejer i alal fall.
Och snart är det lördag då det blir middag på resturang med lite vänner, både jag och camilla har ju fyllt 18, vilket kommer bli bli jätte roligt, ser verkligen fram emot det.



och vart tog det fina vädret vägen?


Peace märken?

Jag har lovat att göra ett peace armband till min vän Denise men hittar inga peace märken, vet någon vart man kan köpa sånna?


varberg

varberg idag med pappa och syrran.
Sola, shoppa. fika och fota




Gårdagens bilder



1:a maj

trött som en sombie idag och förkyld är jag + pollen och gräs allergi så känns som att mitt huvud ska sprängas, halsen gör ont och ögen och näsan kliar sönder men men det är ju sommar ute så man får la inte klaga. Nu snart ska jag nog ta med mig frukosten ut i solen och sedan sola om inte ögonen kliar förmycket nu när pappa har klippt gräsmattan.  Ikväll blir blir det en cyket tur till havet för att sedan grilla med lite vänner. ha en bra 1:a maj alla  :)

RSS 2.0