Valborg

Här kommer lite foton från gårdagen.


Och idag fyller Evelina 18 år garttis ill henne :D




fotograf sandra








18 år nu :D

jaha och då va man 18 år.
mamma pappa och syrran kom och väckte mig vid halv 7 med an massa presenter, sedan vid halv 8 kommer vina kära vänner och överasskad och chockad blev jag, de sjöng och hade med sig små bakelser tack så mycket :D
Ikväll kommer släckten hit och sedan blir det nog till att hitta på något kul med vännerna.
Sommar är det också ute idag första gången på flera år som det inte regnat på min födelsedag.

18 år

18 år nu :D blev väckt för en stund sedan av hela familjen med sång och presenter.

Träning

Som jag sa innan så hade vi simmning idag i skolan 6 pers va med och resten tittade på, livräddning va en utav delarna och jag skulle levrädda jennifer haha säger jag bara det gick ju inte så bra. Sedan så va det ju träning också så jag lär ha sånn träningsverk imån. OCh nu är det bara 3 timmar kvar sen är jag 18 :D

Tisdag

Nu är en del av nationelle i engelska avklarat, skönt de bara två delar kvar att göra nu. Nu sittar jag i alal fall här med Jennifer och väntar på att idrotten ska börja där det står på schemat att vi ska till simhallen och det känns ju sådär men efter det slutar vi i alla fall och då ska jag hem och sedan iväg i gen och träna badminton.
Och vet ni va imån fyller jag 18 år  :D


Någon stanns långt inne i skogen med familjen

Jag gillar visst att fota får


Ett mysigt cafee med grejjer från bland annat 1300 - 1700 talet


staty i gammalt badkar












Lördag


Hej fräknar Hej
och jag har fräknar i hela ansiktet




sunny day

strålande sol ute idag, härligt och visst blir man glad ?
rätt slapp dag i skolan idag med, först sovmorgon för jag hade ingen kulturhistoria vilket va väldigt skönt, sedan engelska och där fick vi se den skriftliga delen av åters nationella i engelska B ush.
Sedan blev det fika och solning vid ån med denise och sedan spelade vi in våran film till digitalen.


Denise & jenaet



Film inspelningen och ja vi får la bjuden på denna extremt fula bilden :P

Sommar

Super härligt med sommar värme. suttit ute i solen sen 11 och det är nog så jag kommer tillbringa resten av dagen,
 innan det är dax att sticka till erica som fyllt 18.



Vinnare

Vinnaren blev Caroline.
En tjej som skriver lite om sin vardag men famförallt tar super fina bilde,kolla in den.


http://heartline.blogg.se/







Tjolöholm


Fotodag i tjolöholm






Påskafton

Jag Denise och hennes kusin Niklas gick och bowlade. kan ju bara säga att de är bra på att bowla och att jag är super kass på det. Sedan blev det även grillning!




Tävling

Jag har ju sett att väldigt många har tävlingar på sin blogg så tänkte att jag också skulle ha en.
Den som vinner får ett inlägg om sin blogg här på min blogg, va med å tävla genom att bara kommentera inlägget å säg att ni vill vara med. Länka gärna om tävlingen på era bloggar. vinnaren utsees om några dagar.




sol


Påskfika hos mormor och morfar


Cykeltur

Premiär grillning med vännen Sandra idag :)




Sol

Sicket härligt väder vi har. Idag så tog jag och josefine en cykeltur och hällsade på farmor och farfar där blev det fika och sedan sova i solen till alla grävmaskinsljud.  Nu i kväll ska jag hem till Malin med några vänner och ha filmkväll, men innan det tror jag att jag ska cykla ner och köpa nogger mint, tror jag blivit beroende av den.





Lördag

Idag fick jag ställa klockan på ringning, och det är bland det värsta jag vet att göra när det är helg. Men men klockan 10 fick jag åka iväg för att jag skulle till tingbergshallen för att tävla i km. trotts min nervositet kom jag i alal fall 1: a i min grupp, vilket va riktigt kul. Senare stack jag och mina vänner hem till Kristin på partyy med en massa singstar och kul.


vårig torsdag

Idag så åkte vi in till göteborg med alla estet 2:or först va vi på rundvandring på operan och det va faktiskt rätt kul. Men sedan så skulle vi till konstmuseet och kolla på konst och det va hur tråkigt som hellst. så bara för att man går estet tror de att man älskar sånt, men nej det har fel jag avskyr det.

Aja, imån ska jag klippa mig så nu har jag beslutsångest antingen bara toppa det och låta det bli längre eller klippa upp det så stt det blir lite mer en frisry ?

Vår

Vår ute idag, 15 grader ocn nästan vindstilla.
Och idag va vi lediga, eller a vi som inte skulle göra omprov eller nationella i svenska. Skönt i alla fall att vara ledig sådär mitt i veckan, jag cyklade i alla fall hem till farmor å farfar och åt en massa kakor och solade.
Och jag har redan fått en massa fräknar på hela näsan.




RSS 2.0